Tjera

Lëkura e pulës ndihmon në uljen e shtypjes së gjakut dhe kolesterinës së keqe?

Mirëpo, sikur edhe avokadoja, me të cilën gjithashtu rekomandohet të jemi të kujdesshëm, lëkura e pulës përmban yndyra të pangopura…

Read More »
Close
Close