Lajme

Qeveria shkarkon Bordin e “Infrakosit”

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për shkarkimin e Bordit të “Infrakosit”.Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajradi ka thënë se Bordi i “Infrakosit” ka shkelur detyrat fidurciale sepse ka dështuar të marrë masa ndaj kryeshefit të ndërmarrjes i akuzuar për keqpërdorim të detyrës.

Më 3 janar 2020 Prokuroria Themelore e Prizrenit departamenti për krime ka ngritur aktakuzë ndaj kryeshefit ekzekutiv të “Infrakosit”, Agron Thaçi për veprën penale keqpërdorim i pozitës apo autoriteti zyrtar. Më 8 janar 2020 njësia i ka kërkuar Bordit të “Infrakosit” të hetoj kryeshefin për shkelje.Më 17 janar 2020 Bordi ka njoftuar se ka shqyrtuar rastin por se nuk dëshirojnë që të interferojnë dhe se do të presin përfundimin e procesit penal para se të marrin masa ndaj z.Thaçi”, ka thënë ministrja Hajdari.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close