Lajme

Skënder Hyseni: Taksa duhet të hiqet, për reciprocitetin të mendohet mirë

Skënder Hyseni nga LDK ka thënë se vendosja e tarifës 100 për qind ndaj Serbisë ka qenë veprim i mirë në kohën kur është bërë. Por tash. sipas tij situata ka ndryshuar dhe që kjo masë duhet të hiqet nga institucionet e Kosovës.

“Taksa është shndërruar në kauzë të përplasjes së brendshme politike. Shihet qartazi se ka polarizim rreth kësaj teme brenda spektrit politik në Kosovë. Kjo e bën taksën të dëmshme, hiç fare tarifën si pengesë për rivendosjen e dialogut me Serbinë që është agjendë amerikane dhe ne nuk kemi asnjë llogari që të mos e përkrahim. Ne duhet bëhemi bashkautorë të agjendës amerikane”, ka thënë Hyseni.
Hyseni ka theksuar se edhe masa e paralajmëruar e reciprocitetit duhet të mendohet mirë para se të vihet.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close