Lajme

Asnjë aplikim deri më tani për t’u certifikuar për zgjedhjet në Podujevë, afati përfundon më 17 shkurt

Qytetarët e Komunës së Podujevës më 15 mars 2020 do t’i drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur kryetarin e ri të kësaj komune.

Mirëpo deri më tash askush nga partitë politike dhe kandidatët nuk kanë aplikuar për certifikim nga ana e KQZ-së.Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valmir Elezi në një prononcim për ka thënë se afati për aplikim për t’u certifikuar për pjesëmarrje në këto zgjedhje përfundon më 17 shkurt.
Ai shtoi se pas aplikimit në KQZ për certifikim, zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim i shqyrton të gjitha aplikimet nëse janë në pajtueshmëri me ligjin dhe paraqet në KQZ rekomandimin për certifikim ose jo.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close