Lajme

Kryeministri Kurti në Istog së bashku me Komunën, do t’iu ndihmojnë qytetarëve.

“Po na vjen keq se në vend së të vijmë t’i shohim sukseset e kësaj ndërmarrje prodhuese e të dobishme për ekonominë tonë, për vendin, për prodhimtarinë bujqësorë, po vijmë në një ditë si kjo pas dëmtimeve të mëdha që keni pësuar nga erërat e fuqishme në Istog. Falënderoj kryetarin e Komunës, Haki Rugovën, jam këtu bashkë me ministrin e Bujqësisë, Besian Mustafën dhe me ministren e Arsimit, Hykmete Bajramin, në mënyrë që të njoftohemi për së afërmi me këto dëme dhe natyrisht pas regjistrimit, evidentimit dhe vlerësimit të këtyre dëmeve, të shohim edhe si Komunë edhe si Qeveri se çka mund të ndihmojmë, duke u fokusuar në nevojat urgjente më së pari. Dhe në një plan afatgjatë fondi i sigurimeve bujqësorë i zgjedh këto probleme”, ka thënë Kurti.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close