Lajme

Vendet e QUINT-it: Ne nuk do të ndërmjetësojmë për formimin e Qeverisë së Kosovës

Vendet e QUINT-it, kanë lëshuar një deklaratë për media ku kanë ritheksuar edhe një herë qëndrimin e tyre karshi formimit të Qeverisë së Kosovës.

Ambasada e Francës, Gjermanisë, Italisë, Britanisë së Madhe dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka thënë se çdo lajm se që qeveritë e tyre mbështesin një parti ose kandidat të caktuar në zgjedhje, është i pasaktë.Më tej vendet e QUINT-it, theksojnë se përgjegjësia për të ardhmen e Kosovës, qëndron tek njerëzit e Kosovës dhe te askush tjetër, duke shtuar se nuk do të angazhohen në ndërmjetësimin për formimin e Qeverisë.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close