Lajme

Kryetari Haki Rugova priti në takim udhëheqësin e programit për qeverisje efektive lokale (LEGA) Daniel Şerban

Kryetari i Komunës Haki Rugova, ka pritur sot në takim Daniel Şerban i cili është udhëheqës i programit pesë vjeçar LEGA (programi për qeverisje efektive lokale) me shtrirje në 14 komuna të Kosovës.
Kryetari Haki Rugova shprehu mirënjohje që në vazhdimësi USAID-it kanë përkrahur komunën e Istogut si në projektet infrastrukturore ashtu edhe në fushat e tjera. Në anën tjetër, drejtori i projektit të ri të USAID-it Daniel Şerban falënderoi Kryetarin Rugova për bashkëpunimin dhe punën e përbashkët tani e sa vite.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close