Lajme

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti i është përgjigjur letrës së 10 janarit 2020 të Presidentit të Kosovës

Ketari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti i është përgjigjur letrës së 10 janarit 2020 të Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, duke e quajtur paralajmërim kërcënues mesazhin e Thaçit dhe ndërhyrje e paragjykim të procesit të formimit të institucioneve.

Kurti në këtë letër drejtuar Thaçit ka kërkuar nga ai që të mos bëjë vlerësime politike dhe presion përmes paragjykimit të procesit politik të formimit të Qeverisë.

Lideri i LVV ka thënë se propozimin me shkrim për mandatarin për Kryeministër, do ta dërgojnë në Presidencë porsa të jenë gati.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close