Lajme

Llukafci i Begut me Shkollë të Re

Vihet gurthemeli i objektit të ri shkollor Fan. S. Noli në LLukafc të Begut, pjesë e ceremonisë së vënies së gurthemelit ishin nënkryetari i komunës Agim Ademaj, drejtori i Drejtorisë së Arsimit Hajrush Shoshi, mësimdhënës e nxënës të kësaj shkolle, përfaqësues të prindërve, KFOR i si dhe qytetarë të shumtë që kishin ardhur për të parë nga afër fillimin e punimeve për ndërtimin e shkollës. Ky projekt po realizohet pas nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëfinancimit mes Komunës së Istogut dhe Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, projekti në fjalë kap shifrën prej 449 mijë euro.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close