LifestyleTjera

Lëkura e pulës ndihmon në uljen e shtypjes së gjakut dhe kolesterinës së keqe?

Kjo mbase është edhe surpriza më e madhe e studimeve të reja, duke pasur parasysh supozimet që mund t’i bëjë dëm zemrës

Mirëpo, sikur edhe avokadoja, me të cilën gjithashtu rekomandohet të jemi të kujdesshëm, lëkura e pulës përmban yndyra të pangopura të cilat janë të dobishme për zemrën, transmeton Telegrafi.

Ato ndihmojnë në uljen e shtypjes së lartë të gjakut dhe kolesterinës së keqe, por i rregullon edhe hormonet.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close