Lajme

Kryetari Haki Rugova ka pritur në takim, Werner Krammer kryetar i komunës së Waidhofen an der Ybbs të Austrisë

Kryetari i komunës Haki Rugova ka pritur sot në takim kryetarin e komunës së Waidhofen an der ybbs të Austrisë

Kryetari i komunës Haki Rugova ka pritur sot në takim kryetarin e komunës së Waidhofen an der ybbs të Austrisë, më të cilin janë njoftuar nga afër lidhur me komunat që udhëheqin si dhe mundësinë e bashkëpunimit dhe binjakëzimit mes komunës së Istogut dhe asaj Waidhofen an der ybbs të Austrisë, komune të cilën e udhëheq kryetari Krammer. Kryetari Krammer do qëndroj për tri ditë në Istog ku gjatë këtij qëndrimi do të vizitoj edhe qytet tjera të Kosovës.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close