Lajme

Kovraga shënon ditën tradicionale të vjeljes së mollës

Është shënuar manifestimi tashmë tradicional i vjeles së mollës “Dita e Mollës”

Është shënuar manifestimi tashmë tradicional i vjeles së mollës “Dita e Mollës”, për të katërmbëdhjetin vit me radhë në Kovragë, me çrast pjesë e aktivitet ishte kryetari i komunës Haki Rugova, përfaqësues nga Ministria e Bujqësisë, përfaqësues të Shoqatës “Pema” si dhe qytetarë të shumë që kishin ardhur që bashkë të festojnë ditën e mollës.
Me këtë rast të pranishmit i përshëndeti kryetari Haki Rugova dhe tha që fermerët që kultivojnë molla meritojnë përkrahje të vazhdueshme, të cilën përkrahje e kanë pasur çdoherë nga komuna e Istogut dhe do ta kenë në vazhdimësi .

Organizimi i këtij manifestimi u bë nga shoqata “Pema” në Kovragë, nën patronatin e Komunës së Istogut.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close