NË VËMENDJE

  March 2, 2020

  Gjashtë ushqime që pastrojnë arteriet e bllokuara duke na mbrojtur nga sulmet në zemër

  Bllokimi i arterieve mund të jetë i rrezikshëm në afat të gjatë pasi mund të shkaktojë rritjen e presionit të…
  February 28, 2020

  Shmangia e shujtave ju bën të shtoni peshë

  Në tentim për të veshur rrobat e preferuara, shumica nga ne shmangim ndonjë shujtë të ushqimit. Mirëpo, mosngrënia e mëngjesit,…
  February 28, 2020

  Djathi: sekreti për një jetë më të gjatë dhe metabolizëm të shpejtë?

  Është lajmi më i mirë që mund ta keni dëgjuar tërë vitin: një studim sugjeron se konsumimi i djathit mund…
  February 28, 2020

  Arrat mund ta përmirësojnë kujtesën

  Ngrënia e arrave mund ta përmirësojë performancën në testet e funksioneve kognitive, duke i përfshirë testet për kujtesën, përqendrimin dhe…
  February 19, 2020

  Studimi: Njerëzit që pinë kafe çdo ditë kanë kocka më të forta

  Një studim i kohëve të fundit zbuloi se pijet me kafeinë ndihmojnë në forcimin e kockave tona.Studimi, i realizuar nga…

  GJATË JAVËS

  SPORTI

  Close
  Close