Dashuria është si një sëmundje. Në qoftë se ju ndodh që të kaloni këto simptoma, çfarë do mendonit?

Mos u shqetësoni, keni rënë në dashuri. Po, sepse dashuria, akoma më keq, të biesh në dashuri, sjell një gjendje patologjike me simptoma si të mëposhtmet që janë shumë të lehta për t’u dalluar.

Simptomat që tregojnë nëse ke gjetur personin e duhur janë këto:

▪ Djersitje e shpeshtë
▪ Rrahje të shpejta zemre
▪ Pagjumësi
▪ Vështirësi në përqendrim
▪ Errësim të shikimit në momentet më të papërshtatshme
▪ Eufori ose depresion
▪ Lodhje
▪ Humbje e oreksit
▪ Shqetësim i vazhdueshëm
▪ Kriza të qari

Të biesh në dashuri është një gjë e mirë, e keqe, ju bën të qeshni dhe të qani. Ndonjëherë edhe të merrni vendime të cilat në një situatë ‘normale’ nuk do i merrnit.

Sa gjëra nuk do bënit, mbi sa gjëra do reflektonit, vetëm nëse do e dinit… sa vendime do merrnit me mendje të kthjellët dhe sa jo, kur keni qenë të ndikuara nga e ashtuquajtura ‘dashuri’.

Date:
18 February, 2016

Dashuria është si një sëmundje. Në qoftë se ju ndodh që të kaloni këto simptoma, çfarë do mendonit? Mos u…