Kontakti

ME JU DHE VETËM PËR JU -RADIO KALABRIA-PRISHTINË- REPUBLIKA E KOSOVËS

Kontaktet:

Telefonat: Fiks ☎️ studio Prishtinë:🇽🇰️00383 38 410 045; 📲Mobil dhe viber Studio Prishtinë 🇽🇰️00383 44 718 899 ,📲Mobil dhe viber studio Istog: 🇽🇰️00383 44 931 135

email: radiokalabria@gmail.com

skype: radiokalabria@gmail.com

Facebook: Kalabria Radiio

Facebook Radio Page: Radio Kalabria

🎙️Ju mirepresim 🔈🖱️💻www.radiokalabria.com