Rina Market

FE707DA7-A0C3-4AB9-9144-4D10112C3E19

Rina market ne Zallq me filialen ne Gurrakoc,ka çmime të volitshme,dhe ofron klienteve te tyre sherbim dhe buzeqeshje çdo here.Shumicen e artikujeve ushqimore peme e perime te fresketa i gjeni ne çdo stine dhe ne çdo kohe,vetem te Rina Market!
Rina Market ka edhe dy restorante te veta,si dhe Money Gram per transerta parash!
Kush viziton nje here Rina Market do ti viziton gjithëmon!