Lajmi i fundit:Vdes një puntor në Prishtinë


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

94A5EC69-7DEB-438E-884B-05246A189E1E

-Lajmi i rendë ka vdekur sot ne mengjes ne ora 10:00 një puntorë i ndertimtaris,i cili sipas policisë ka rene nga skelet e nje ndertimi ne lagjen Arbëria në Prishtinë!

Zëdhënësi i PK-së, Bajram Krasniqi ka konfirmuar rastin në fjalë.

“Po, në ora 10:00 në rrugën Ahmet Krasniqi në Prishtinë një punëtor i ndërtimtraisë ka rënë nga skelet për pasojë ka humbur jetën”, ka deklaruar ai, duke shtuar se policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe po merret me rastin.

Radio Kalabria-Z.S