Vashat e Istogut demolojn Kastriotin!


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

A5423258-9DB6-4D7B-8846-146DA56B76C4

Vashat e Istogut ne Hendbokl kan mposhturë thelle si mysafire vendasit Kastriotin nga Ferizaj 11-27.

Kjo është fitorja e dytë e kampioneve te Kosoves ne fuqi.Kaq fitore kan edhe Shqiponja,Vushtrria dhe Prishtina

Radio Kalabria-Z.S