Takimi dy oresh ndermjet dy kreve te Opozites!


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

8F4855F4-3E95-4E40-84CD-7BEC505711F58F4855F4-3E95-4E40-84CD-7BEC505711F5

Prishtinë-25.09.2019

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti ka shkuar ne shtepin private te kreut të LDK-së Isa Mustafa,për të kordinuar punet rrethe mundêsis së bashkimit ne protesten e 29 Shtatorit që do të mbahen ne Prishtinë nen organizimin e LVV-së,por edhe një bashkëpunimë reciprok për rrezimin e qeverisë-raporton Radio Kalabria.

Ishte vet Kurti qe ka postuar një foto ne profilin e tijë në FB më shkrimin

”Të gatshëm të koordinojmë bashkëpunimin opozitar në mënyrë që degradimi i qeverisjes dhe rrezikimi i territorit të ndalen sa më shpejtë. Kosova si kurrë më parë ka nevojë urgjente për qeverisje të re dhe cilësore.”

Radio Kalabria-Z.S