Lëvizja Vetëvendosje thërret për protesta!


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

02BEC510-A498-489B-96CC-F8FF6643DEDE

Prishtinë-18.09.2018

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti,gjatë një konference qe mbajti sot për shtyp ka ftuar gjithë qytetaret e vendit që me daten 29 Shtator ditë e Shtunë prej ores 14:00 të protestojnë kunder presidentit te vendit Hashim Thaçi.

Ai nder te tjera deklaroi se një popullë nuk i nënshtrohet një njeriu qe po synon coptimin e vendit,dhe pazare te rrezikëshme me Serbin!

Nder tjera Albin Kurti ka ftuar edhe antarsin e gjere te LDK-së ti bashkohet kesaj proteste paqësore.!

Radio Kalabria-Z.Selmanaj