Sot është Dita e Evropës.


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

be ko

09.05.2018. Një ditë e cila feston Bashkimin më të rëndësishëm të kontinentit tonë si është Bashkimi Evropian. Me moton “United in diversity” ky insitucion synon paqen dhe harmoninë ndërmjet shteteve pavarsisht sa të ndryshëm këta shtete janë. Qoftë ky qëllim fisnik ai që do të prijë kontinentin tonë sot e mijëra vjet!

 

Hamit Shala R.K.