Samiti në Sofje, Sllovakia kërkon të mos ketë flamuj dhe simbole shtetërore – shkaku i Kosovës

Samiti në Sofje, Sllovakia kërkon të mos ketë flamuj dhe simbole shtetërore – shkaku i Kosovës


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

samiti

03.05.2018. Korçok, i cili së bashku me kryeministrin e Sllovakisë, Peter Pellegrini, do të marrë pjesë në samitin në Sofje, ka thënë se Sllovakia shumë herë është përcaktuar qartë se çfarë lloj qëndrimi ka për Kosovën. “Qëndrimi i Sllovakisë ndaj shpalljes së njëanshme të pavarësisë së Kosovës nuk ndryshon”, citojnë tutje mediat serbe Korçok. Ai ka folur edhe rreth integrimeve në BE të vendeve të Ballkanit Perëndimor.