Edi Rama komenton deklaraten e njohësit për sigurinë e Ballkanit

Edi Rama komenton deklaraten e njohësit për sigurinë e Ballkanit


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

edi rama

02.05.2018. Dite me pare gjate nje interviste ne Zerin e Amerikes njohesi i qeshtejeve per ballkan dhe Europe Z.Phillips tha se Shqiperia dhe Kosova rrezikohen nga Erdoganizmi dhe Turqia.Kesaj deklarate iu kunderpergjigj kryeministri i Shqiperis Edi Rama i cili tha se Shqiperia dhe Kosova nuk rrezikohen nga Turqia dhe se mardhenjet shteterore jane te shkekqyera midia Turiqis dhe Shteteve Shqiptare.

 

Hamit Shala R.Kalabria