Përmbledhje nga Protesta e organizuar nga BSPK-ja (video)


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

01.05.2018. Gjatë ditës korrespontja nga terreni ka raportuar ne lidhje me rrjedhen e protestes organizuar nga BSPK, e permbledhur ne video është Fjalimi i kryesindikalistëve të BSPK-së me rastin e protestës së punëtorëve si dhe intervista me dy kryesindikalistet mga sindikata UNIA nga Zvicra, të cilët erdhën nga Zvicra enkas për të ju bashkuar protestës së punëtorëve të BSPK-së !