Kosova bëhet edhe me një parti të re!


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

parti e re

01.05.2018.  Kosoves ne jeten politike ju shtu edhe nje partie pa emer dhe pa logo.Hapjen e kesaj partite e njoftoi ish deputeti i vetevendosjes Visar Imeri I cili tha se qe nga tani grupi i deputetve te pavarur ne parlamentin e Kosoves kane parit.Sipas statusit politike kjo parti prite qe te jet me pikpamje politike socialdemokrate.

H.Shala. R.Kalabria