Haradinaj për 1 Maj në Drenicë


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

ramushi

01.05.2018. Kryeministri i Kosoves qendroi ne rajonin e Drenices dhe vizitoi qytetin e Drenasit, aty u prite nga krytari I Drenasit Ramiz Lladrovci i cili kerkoj mbeshtetjen e Kryeministrit ne zgjidhjen e Problemit te Feronikelit Kryeministri tha se kjo pune eshte qeshtje ditesh .Me pas vazhdoi ne Skenderaj ku u prite nga Krytari I Skenderajit Bekim Jashari. Haradinaj u shpreh i knaqur me punen e Kryatarit dhe tha se mbeshtetja per Skenderajin do te vazhdoje.