Prishtina dhe Prizreni shkojnë në rinumrim


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Prishtinë.23.11.2017. Pas vendimit të marrë sot nga PZAP, Prishtina dhe Prizreni shkojne ne rinumrim nga zgjedhjet e mbajtura me 19 nentor, Perderisa procesi i numrimit te votave me kusht ka filluar, informacionet nga Istogu thone se ka permbysje te rezultatit nga numrimi i votave me kusht dhe atyre me poste ku AAK po prine ne numrin e ketyre votave.