Sipas DNV deri ne oren 12:00 kane votuar rreth 10%


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

19.11.2017 . Sipas Albert Krasniqit nga Demokracia ne Veprim ne intervisten dhene Radios sone tha se deri ne oren 12.00 procesi ka shkuar mire perveq disa parregullsive te votimeve familjare , si dhe ne komunitete me shumice serbe ne Komunen e Vushtrise iu eshte bere presion qe te mos votohet, ndersa ne Kryeqytet votimi pergjithsi ka shkuar ne rregull dhe deri ne oren 12.00 , rreth 10 perqind kane dale per te votuar ne nivel vendi