Ne Komunen i Istogut QV 0616 votimi deri ne oren 13.30


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

19.11.2017 Sipas vezhguesve ne Komunen e Istogut ne intervisten dhene Radios sone ne qendren 0616 procesi eshte duke shkuar ne rregull , perveq se numri eshte me i vogel i votuesve Z. Selmanaj tha se ishin vizituar edhe nga KKZ dhe se ishin te kenaqur me rrjedhen e procesit . I gjithe materiali sipas tij kishte shkuar me kohe dhe vendovotimi ishte hapur me kohe