Rrahen Milaim Zeka dhe Frashër Krasniqi


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

29.09.2017

Deputetët Milaim Zeka dhe Frashër Krasniqi janë rrahur në një debat televiviz. Ata kanë filluar të përlahen me fjalë derisa Zeka e ka quajtur  Krasniqin kriminel.

Pas fjalëve të rënda drejtuar njëri tjetrit ata kanë filluar të godasin njëri tjetrin me grushte.