“Serbia dhe Kina ia ‘mohuan’ Kosovës pjesëmarrjen në INTERPOL”

“Serbia dhe Kina ia ‘mohuan’ Kosovës pjesëmarrjen në INTERPOL”


Warning: get_headers(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

Warning: get_headers(http://wpt.ninja/s/?u=radiokalabria.com): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/radiokalabria/public_html/wp-content/themes/wp-eltorn/functions.php on line 290

28.09.2017.David L. Philips, drejtori i Programit për Ndërtimin e Paqes dhe të Drejtave në Institutin e Studimit të të Drejtave të Njeriut të Universitetit Columbia, ka mbajtur ligjëratë para studentëve me temën “Shqyrtimi i Implementimit të Dialogut Kosovë-Serbi”.

Përpos dialogut, ai ka thënë se “Serbia, Kina dhe Rusia kanë ndikuar që Kosova të mos marrë pjesë në INTERPOL”.

Ai ka folur edhe për Mitrovicën e veriut ku ka thënë se serbët duan të kenë qasje në atë pjesë e cila është e Kosovës, njofton Klan Kosova.